Annons:


Nattens nyheter 3 juni

Nattens nyheter i korthet:

Festival med en baksida i Umeå.
Lördagskvällen var avslutningen för den årliga festivalen vid Brännbollsyran i Umeå som började i torsdags. Polisen säger att ett antal fall av misshandel har skett i anslutning till festivalen. Polisen utreder också en misstänkt våldtäkt i anslutning till festivalområdet. Ingen person har gripits. Tidigare i går greps en person, misstänkt för ofredande mot två kvinnor i 20-årsåldern på samma festival.

Skogsbrand längs med E4 vid Norrköping.
En skogsbrand bröt ut vid E4:an utanför Norrköping, sent under lördagskvällen. Larmen från bilister som sett lågorna i skogen började komma in in till räddningstjänsten sent på lördagskvällen och tre brandstationer skickades till platsen.

Kraftig G7-kritik mot Trump och USA:s tullar.
Sex länder i den mäktiga G7-gruppen riktar nu ovanligt skarp kritik mot USA. Införandet av tullar på stål och aluminium riskerar att underminera hela det globala ekonomiska förtroendet, säger finansministrarna i ett uttalande.

Svenskläge inför sista rundan i US Open.
Efter tredje rundan har Madelene Sagström klättrat sig till en femte plats med häng på täten inför söndagens avgörande i US Open-golfen. Samtidigt spelade 18-åriga överraskningen Linn Grant, från Viken, bort sina chanser till en framskjuten placering.

 Av Arne Orädd (arne.oradd@narnytt.se)
 3 juni, 2018 kl 06:00

Annons:


Annons:


Annons:


AnnonsVädret i Länet tis 2018-11-20 kl 19:00
Klart, nederbörd: 0 mm/h
Temp: -2.2℃ ,Vind/byar: 1.8/4.5 m/s från norr

ons 2018-11-21 kl 01:00
Klart, nederbörd: 0 mm/h
Temp: -4℃ ,Vind/byar: 1.6/2.9 m/s från västnordväst

ons 2018-11-21 kl 07:00
Växlande molnighet, nederbörd: 0 mm/h
Temp: -5℃ ,Vind/byar: 1.5/3 m/s från västnordväst

ons 2018-11-21 kl 13:00
Nästan klart, nederbörd: 0 mm/h
Temp: -2℃ ,Vind/byar: 2.1/5.2 m/s från västnordväst